4,8
49 értékelés

Amikor először ettem, nagyon finom volt, ezért rendeltem újra, de nem tudom, hogy rossz darabot ettem-e, de nem volt olyan finom, sokkal keményebb volt.

Szia Éva, ha úgy gondolod, hogy a granola nem jó, nyugodtan írj nekünk fényképeket és a tételszámot - podpora@aktin.cz. Szép napot kívánok.

FANTASZTIKUS! Teljesen ajánlott!

hihetetlen íz és összetétel mindhárom, köszönöm a tej nélküli változatokért.

Ez talán a legjobb granola az Vilgainu-tól, ráadásul fehérje- és laktózmentes 🥹❤️ Tök jó, hogy bővítik a kínálatukat a vegánok és a glutén- és laktózérzékenyek (köztük én is🥲) számára 👍👌.

Pisztácia áfonya mákos ez a mennyország, annak ellenére, hogy rizsszirupot tartalmaz, teljesen úgy tűnik nekem, mintha olyan lenne, mintha a granola mézzel ragasztották volna össze, és ez a ropogás mennyei.

Kiváló granola, az íze egy jó sütire emlékeztet. Nagyra értékelem a vegán összetételt és a fehérje hozzáadását. Szükségem volt valami ilyesmire. Ajánlom a ❤️

Meglepett, hogy milyen jó a müzli, annak ellenére, hogy vegán. Biztosan kipróbálok még néhányat.

Szerintem nagyon jó lehet, de sajnos nagyon kemény.

Szia, a müzli nagyobb darabokat tartalmaz, amelyeket használhatsz nassolnivalóként, vagy joghurtba, ahol szépen megpuhul. Ha ez nem így van, kérjük, küldjön egy e-mailt a podpora@aktin.cz címre, hogy ellenőrizze a granola fényképét és a tételszámot. Szép napot kívánok!

Abszolút fantasztikus, újra fogom vásárolni :)

Tényleg nem számítottam arra, hogy le kell ülnöm a fenekemet a müzlitől, de gyakorlatilag beleesett az ülőhelyembe (szóval tényleg meggondolom, hogy veszek-e még egy csomagot, haha). Puha, sima, nem túl édes, 10/10.