4,7
46 értékelés

Finom illat, a ruhák nagyon kellemes tapintásúak, számomra a legjobb mosógél, kár, hogy nincs nagyobb kiszerelésben is.

Már másodszorra is megvettem, és szívesen visszatérek hozzá. Nekem megfelel a formulája, a sűrű állaga és a nagyszerű tisztító képessége. Az illata nem erős, így ellenben a friss levegőn való szárítás vagy a textilpuhító használata kiemelkedik.

furcsa szaga van, de ez csak egy mosógél, lágyítószer szükséges hozzá.

Vilgain már minden megvan. A mosógél mindenképpen része az otthoni vásárlás élményének.

A gél az allergiásoknak is nagyszerű, és tényleg jól mosható még 30-nál is, ami elég ritka az organikus gélek esetében. Az ára lehetne alacsonyabb (pl. nagyobb legyen a csomagolás).

A gélnek nincs parfümje, de az illata finom, azt mondanám, hogy szappanos... Nagyszerűen mos. Nekem extra kemény kútvizem van, és mégsem kell sok gélt használnom.

Nem rossz, de még mindig keresem a felsőmet. Gyenge a foltok

Kellemes, finom illat.

Illatmentes, de jól mosható

Mindent szépen lemos, csak az illata olyan furcsa. Magának a gélnek olyan furcsa illata van, ami a mosáson egy másik illat, szóval (nem tudom, hogy írjam le), egyszerűen furcsa.

Szia Christina, az Vilgain mosógél természetes összetevőkből készül, és nem tartalmaz szintetikus illatanyagokat. Az illata ezért más. Fontos volt számunkra, hogy olyan gélt fejlesszünk ki, amely nem tartalmaz a bőrünkre és a bolygóra káros anyagokat. Szép napot kívánok!
2