Vilgain Mandula étcsokoládéban - minőségi zsírokban gazdag ropogós nasi
A kézzel válogatott, friss mandulát először enyhén szárazon megpörköljük, majd vastag étcsokoládé réteggel bevonjuk. Így készítjük kíméletesen a Vilgain Mandula étcsokoládéban termékünket, mindig kis tételben, hogy a lehető legfrissebb és ropogósabb legyen. És mint mindig, ez a nasi is a lehető legtisztább összetevőkben bővelkedik. Fényezőanyagok, lecitin vagy egyéb adalékanyagok nélkül – ezért is matt a csokoládéval bevont mandula felülete.
Amellett, hogy az íze bármelyik cukrászdás édességgel vetekszik, a szervezetedet egészséges telítetlen zsírsavakkal, antioxidánsokkal (E‑vitamin), rosttal és növényi fehérjével is ellátod. Nem véletlenül választották a mandulát a világ legegészségesebb élelmiszerének.
Magukban is nagyszerűek praktikus nasiként útközben,
vagy kásák és desszertek díszítésére és gazdagítására
Az Autentico csokoládé olyan csokoládétípusra utal, ami hű az eredetéhez, hagyományos módszerekkel készül , és hangsúlyt fektettek a kiváló minőségű alapanyagokra és a kézműves feldolgozásra. A miénkben 65% kakaó van, így értékes flavonoidokat tartalmaz, amelyek elősegítik a koncentrációt és a figyelmet, és antioxidáns hatásukról ismertek.
Vilgain Mandula étcsokoládéban pontokban:
- friss, ropogós dióféle 65%-os csokoládéban
- felesleges adalékanyagok nélkül
- minőségi zsírokat és antioxidánsokat tartalmaz
- ízletes nassolnivaló útközben és otthon is