4,9
817 értékelés

ár jó, ez magnézium, nem tudom, mit értékeljek :-)

Kár, hogy az új kiadásban csökkentették az adagolást. Eredetileg 3 kapszula 375 mg volt, most 3 kapszula 225 mg. A szomorú az, hogy a termék drágább, mint korábban és a magnéziumtartalom kevesebb. Szégyen Aktine, szégyen...

Szia Francis, jelenleg tiszta magnézium-biszglicinátot használunk, amely 12% magnéziumot tartalmaz. Eredetileg pufferelt magnézium-biszglicinátot árultak, amely 20% magnéziumot tartalmazott, de a magnézium forrása nem csak kelátos magnézium-biszglicinát volt, mint most. A kapszula teljes anyagtartalma (625 mg) ugyanaz, mint korábban. További szép napot kívánok :).

Bomba, elégedettség

Rendszeresen használom és elégedett vagyok :)

Minőségi termék.

Sajnos nekem nem vált be. 2 vagy több tabletta garantálta a görcsöket és a hasmenést (éhgyomorra vagy étkezéssel). Az az egy tabletta, amit gond nélkül bírtam, nem hatott, még placebo sem, nem lettem jobban.

Szia Paul, nagyon sajnáljuk, hogy ezt hallottuk. Javasoljuk, hogy néhány napig hagyja abba a terméket, és figyelje a hasonló tüneteket. Azt is javasoljuk, hogy konzultáljon orvosával a használatról. További szép napot kívánok :).

Végül egy kis megfelelő magnézium.

Azt hiszem, nem tudom megítélni semmilyen hatást. De nagy plusz, hogy nem tartalmaz B-vitamint, amit egyébként pótolok. Jól adagolt (3 kapszula/nap)

Tényleg a legjobb magnézium számomra, tényleg érzem a javulást, ráadásul mindazok mellett, amit már írtak, észrevettem, hogy ezzel a magnéziummal nincs másnaposságom, ezt még senki nem említette itt, és szerintem ez fontos infó 😃.

Véleményem szerint a MINŐSÉGI magnézium egyértelműen az egyik legjobban alábecsült étrend-kiegészítő. A Vilgainu magnézium kelát formájában van, amely tökéletesen felhasználható a szervezet számára. Óvakodjon a gyógyszertárakban és szupermarketekben kapható étrend-kiegészítőktől, ahol a magnézium leggyakrabban magnézium-oxid formájában van, amely szinte nulla hasznosíthatósággal rendelkezik, sőt egyes esetekben még súlyosbíthatja is a szervezet magnéziumhiányát. Én már jó ideje használom a Vilgain magnéziumot lefekvés előtt, és mondhatom, hogy tökéletesen szolgálja a célját. Már néhány napos használat után érezhető az alvás és az általános regenerálódás javulása. A görcsök teljesen eltűntek. Mindenképpen ajánlom!;)