Vilgain Liofilizált sárkánygyümölcs

4
87 értékelés

Elég jó, de miután egy ideig nyitva volt, még akkor is, ha kész, egy kicsit merev masszává válik, de egyébként nagyon jó íze van.

Nem tudom, hogy ez szabványos-e, de egyáltalán nem volt szaga😥 mint a🦈 piacon😂😂😂😂 így repült a kosárba és furcsán összetapadt.

Szia Marta, köszönöm a visszajelzést. Nagyon sajnáljuk, ha a termék nem felel meg Önnek. Van egy üzenet tőlünk az e-mailben. Szívesen ellenőrizzük Önnek a megvásárolt terméket. Ilyen esetekben mindig bátran lépjen kapcsolatba velünk egy fotóval és a tételszámmal. További szép napot kívánunk.

Imádom a zabkásában. 🤍

Szép borító, nagyszerű tartalom. Ajándékba is adható.

Nem sokat, de lehet, hogy csak nem vagyok oda a sárkánygyümölcsökért.

Nagy elvárásaim voltak, de nem jött ropogósan, inkább nedves és egy nagy darabkává állt össze, nagy kár.

Szia Zuzka, köszönöm az őszinte véleményedet. A mi fagyasztva szárított gyümölcseinknek biztosan nem így kell kinézniük. Ha bármi nem tetszik a kapott termékkel kapcsolatban, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a termékről készült fotókkal. Küldünk Önnek egy üzenetet postán, hogy nyomon követhessük a tapasztalatait. További szép napot kívánunk!

Az íze kissé ízetlen. De ez maga a sárkánygyümölcs íze, minden rendben volt a termékkel. Fokozatosan fogyott el valahol a zabkásában :)

Az íze nagyszerű, de az egész egy nagy darabba van összeragasztva, és semmit sem tehetsz ellene.

Szia Adela, köszönjük a visszajelzést. Sajnáljuk 🥺. Kérlek küldj egy fotót és a tételszámot a podpora@aktin.cz címre, ahol ellenőrizni fogjuk a terméket és együtt rendezzük a dolgokat 😊. További szép napot kívánok.

Sajnos ez nem az enyém :( A gyümölcs borzalmas állapotban érkezett, egy nagy golyóba volt összeragadva és nem is lehetett leszedni. Ollóval kellett felvágnom :( Az íze finom, de az állaga egyáltalán nem jó.

Szia Victoria, köszönöm a visszajelzést! Megkerestünk e-mailben, hogy együtt nézzük meg a gyümölcsöt. Szép napot kívánok

Nagyszerű rágcsálásra, turmixban, vagy reggeli feldobásához!