Vilgain lazac + tonhal + szardínia saját levében ⁠–⁠ szuper szaftos haldarabok, omega‑3‑ban gazdag, magas fehérjetartalommal, azonnali fogyasztásra alkalmasak

Vilgain lazac + tonhal + szardínia saját levében ⁠–⁠ szuper szaftos haldarabok, omega‑3‑ban gazdag, magas fehérjetartalommal, azonnali fogyasztásra alkalmasak

Rendelj most és mi ekkor kézbesítjük holnap – hétfő

Vilgain Szardínia a saját levében - népszerű hal, magas zsírtartalommal.

Szardínia, egy népszerű hal, jellegzetes ezüstös színével és enyhén rózsaszínű húsával. Az omega-3 zsírsavak egyik leggazdagabb forrása, így egy konzervdobozban a WHO által ajánlott napi alap EPA és DHA bevitel négy-ötszörösét kapod.

Fogyasztásuk támogatja a megfelelő szívműködést, ami napi 250 mg EPA+DHA fogyasztásával érhető el. A DHA emellett fenntartja az egészséges szemet és a megfelelő agyműködést, beleértve a koncentrációs, tanulási, emlékezeti és gondolkodási képességet; ezt a jótékony hatást napi 250 mg DHA fogyasztásával érhetjük el.

Az EPA és DHA egészséges zsírokat a terhes és szoptatós anyák is értékelni fogják. Ezek ugyanis hozzájárulnak a magzatok és a szoptatott csecsemők egészséges szem- és agyfejlődéséhez.

Vilgain Albacore tonhalfilé bio extra szűz olívaolajban - a tengeri halászat legjobbjai, finom és rugalmas textúrával.

A fehér tonhal hátsó részének húsa = olyan halhús, amelyet a hal többi részéhez képest kifejezettebb íz jellemez, és amely a szájban elolvad. Az Vilgain tonhal szintén extra szűz olívaolajban fürdik, extra lédús ízű és feszes, izmos textúrájú.

A hal finom és enyhén édes ízét kiegészíti az extra szűz olívaolaj, és valamivel rugalmasabb, mint a tonhal a saját levében.

Az omega-3 zsírsavak, amelyekben a tonhal bőségesen rendelkezik, az első helyen állnak. Ezek pozitív hatással vannak a szív- és érrendszerre, és segíthetnek a normál koleszterinszint fenntartásában. Emellett tökéletes forrása a teljes értékű fehérjéknek, a káliumnak, a B6-vitaminnak vagy a B12-vitaminnak.

A praktikus tégelyben csak halhús, olívaolaj és egy csipet só található. Nincs benne más olyan összetevő, aminek nem kellene, például mesterséges tartósítószer. Próbáld ki a tonhalat teriyaki mártással és rizzsel, cseresznyeparadicsommal és rukkolával készült salátában, vagy helyettesítsd vele a darált marhahúst egy puffasztott halburgerben.

Vilgain Tonhal a saját levében - szaftos hal a nyílt tengerekről

Vilgain A tonhal saját levében a nyílt tengerekről származik, majd egy portugál családi gazdaságban dolgozzák fel, amelynek hagyományai 1928-ig nyúlnak vissza.

A csomagolásban szaftos tonhaldarabokat, vizet és sót talál, semmi mást. Mi több, a gazdaság büszke a hús kézműves jellegére és a halászat fenntarthatóságára.

A tonhal jó adag minőségi fehérjét és omega-3-at ad a szervezetednek. Mindezt minimális zsír és szénhidrát nélkül. Ez praktikus és tápláló ételt tesz belőle, amelyet otthon főzés közben, de kirándulások alkalmával is értékelni fog. Varázsolhatsz belőle tésztasalátát, kenőcsöt és sok más finomságot.