Vilgain lazac + tonhal + szardínia saját levében ⁠–⁠ szuper szaftos haldarabok, omega‑3‑ban gazdag, magas fehérjetartalommal, azonnali fogyasztásra alkalmasak

Vilgain lazac + tonhal + szardínia saját levében ⁠–⁠ szuper szaftos haldarabok, omega‑3‑ban gazdag, magas fehérjetartalommal, azonnali fogyasztásra alkalmasak

Rendelj most és mi ekkor kézbesítjük pénteken
Vásárolj 24 000 Ft-ért és ingyenes ajándékot kapsz 24 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Vilgain Szardínia saját levében - népszerű hal, magas zsírtartalommal

Szardínia, egy népszerű hal, jellegzetes ezüstös színnel és enyhén rózsaszínes hússal. Az omega‑3 zsírsavak egyik leggazdagabb forrása, így egy konzervdobozban a WHO által ajánlott napi alap EPA és DHA bevitel négy-ötszörösét garantálja. 

Fogyasztásuk támogatja a megfelelő szívműködést, ami napi 250 mg EPA+DHA fogyasztásával érhető el. A DHA emellett fenntartja az egészséges szemet és a megfelelő agyműködést, beleértve a koncentrációs, tanulási, emlékezeti és gondolkodási képességet; ezt a jótékony hatást napi 250 mg DHA fogyasztásával érhetjük el.

Az EPA és DHA egészséges zsírokat a terhes és szoptatós anyák is értékelni fogják. Ezek ugyanis hozzájárulnak a magzatok és a szoptatott csecsemők egészséges szem- és agyfejlődéséhez.

Vilgain Fehér tonhalfilé BIO extra szűz olívaolajban - a tengeri halászat legjobbjai, finom és rugalmas textúrával

A fehér tonhal hátsó részének húsa = olyan halhús, amelyet a hal többi részéhez képest markánsabb íz jellemez, és amely elolvad a szájban. Az Vilgain tonhal emellett extra szűz olívaolajban érkezik, extra lédús és feszes, izmos textúrájú. 

A hal lágy és enyhén édes ízét kiegészíti az extra szűz olívaolaj, és valamivel rugalmasabb, mint a saját levében lévő tonhal. 

Az omega‑3 zsírsavak állnak az első helyen, amelyekben a tonhal rendkívül gazdag. Ezek pozitív hatással vannak a szív- és érrendszerre, és segíthetnek a normál koleszterinszint fenntartásában. Emellett tökéletes forrása a teljes értékű fehérjéknek, a káliumnak, a B6‑vitaminnak vagy a B12‑vitaminnak.

A praktikus tégelyben csak halhús, olívaolaj és egy csipet só található. Nem tartalmaz további, felesleges összetevőt, mint amilyenek a mesterséges tartósítószer. Próbáld ki a tonhalat teriyaki mártással és rizzsel, cseresznyeparadicsommal és rukkolával készült salátában, vagy helyettesítsd vele a darált marhahúst egy kiadós halburgerben.

Vilgain Tonhal a saját levében - szaftos hal a nyílt tengerekről

A Vilgain tonhal saját levében a nyílt tengerekről származik, majd egy portugál családi gazdaságban dolgozzák fel, amelynek hagyományai 1928‑ig nyúlnak vissza.

A csomagolásban szaftos tonhaldarabokat, vizet és sót találsz, semmi mást. Mi több, a gazdaság büszke a hús kézműves jellegére és a halászat fenntarthatóságára.

A tonhal bőséges adag minőségi fehérjét és omega‑3‑at ad a szervezetednek. Mindezt minimális zsír és szénhidrát nélkül. Ez praktikus és tápláló étellé teszi, amelyet otthon főzés közben, de kirándulások alkalmával is értékelni fogsz. Varázsolhatsz belőle tésztasalátát, tonhalkenőt és sok más finomságot.