Vilgain Keverék marhahúsleveshez zöldségekkel – szárított zöldségek és fűszerek ökológiai gazdálkodásból származó marhahús‑kollagénnel, húsok, levesek és tészták fűszerezéséhez
Vilgain Keverék marhahúsleveshez zöldségekkel – szárított zöldségek és fűszerek ökológiai gazdálkodásból származó marhahús‑kollagénnel, húsok, levesek és tészták fűszerezéséhez
Vilgain Zöldségízesítő marhahús‑kollagénnel - 100%-ban természetes, fűvel táplált kollagénnel ízesített keverék.
Készíts olyan őszinte marhahúslevest, mint a nagyié, bármikor, bárhol. Beledobtuk a keverékbe azokat a hozzávalókat, amelyeket általában egy húsleveses fazékba teszünk, összekevertük őket, és tada: egy gyors keverék egy minőségi húsleveshez. Csupa természetes összetevő, sallangok nélkül - 55% zöldség és fűszerek, 35% marhahús kollagén és 7% avokádóolaj. A maradék étkezési élesztő és tengeri só.
Bio zöldségek minimális sóval
Keverékünk főleg zöldségeken és fűszernövényeken alapul. Színezéktől, keményítőtől, cukortól, aromáktól és ízfokozóktól mentes. A hagyományos fűszerkeverékekkel ellentétben nem kell aggódnia a túlzottan sós íz miatt sem. A teljes tartalom 55%-a szárított zöldségekből áll, amelyeket finoman fűszereztünk kurkumával, kakukkfűvel, tengeri sóval és borssal.
Füvön nevelt marhahús kollagén az erős ízületekért
A zöldségekhez és fűszerekhez szabadon tartott tehenekből származó hidrolizált kollagént adtunk, ami nemcsak az ízéről gondoskodik, hanem az 1‑es és 3‑as típusú kollagén forrása is, amely rövid bioaktív kollagén peptideket tartalmaz, így könnyen felszívódik és elérhető az emberi szervezet számára. A kollagén az egész test haját, körmeit és bőrét ápolja.
Ízesítőszerként is kiváló
A keveréket kedvenc sós ételeinek ízesítésére is használhatja. A sima rizst ízhullámmá változtathatja, a mártásoknak mélységet adhat, a húsoknak vagy zöldségeknek pedig egy csipetnyi marhahússal adhatja meg a megfelelő sós ízvilágot.
Vilgain Zöldségízesítő marhahús‑kollagénnel pontokban:
- Bio zöldségek és fűszernövények keveréke
- 35% marhahús‑kollagén
- hiteles, 100%-ban természetes íz és aroma
- nem tartalmaz aromákat vagy tartósítószereket
- nemcsak húsleveshez, hanem forró sós ételek ízesítésére is kiválóan alkalmas
Összetevők
Fűszerkeverék por* (sárgarépa*, póréhagyma*, hagyma*, fokhagyma*, metélőhagyma*, metélőhagyma*, zsálya*, petrezselyemgyökér*, kurkuma*, tengeri só, görögszéna*, petrezselyemgyökér*, fekete bors*) 54,5%, hidrolizált kollagén peptidek 35%, avokádó olajpor (finomított avokádó olaj, akác rost, antioxidáns: α-tokoferol) 7%, étkezési élesztő, tengeri só.
*Bio termesztésből származik.
Allergiára való figyelmeztetés: Az allergéneket az összetevők között félkövér betűvel jelöljük.
Kalóriatáblázatok
100 g | |
Energiaérték | 1467 kJ / 348 kcal |
Zsírok | 5,6 g |
- ebből telített zsírsavak | 2,0 g |
Szénhidrátok | 30 g |
- ebből cukrok | 5,2 g |
Fehérje | 41 g |
Só | 3,82 g |
A gyártó ajánlásai
- Használja húsleves készítéséhez vagy ízesítésére/ízfokozónak.
- Használható sós, meleg ételek ízesítésére is.
- Elkészítési utasítások:
- 1 adagot (30 g) öntsön le 1000 ml forrásban lévő vízzel és keverje el.
- Az ételek ízesítéséhez válassza ki a mennyiséget saját ízlése szerint.
Értesítés
- Hűvös, száraz helyen tárolja.
- Védje a közvetlen napfénytől.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.