Vilgain BIO Vaníliás cukor – illatos mix brazil cukorból és bourbon vaníliából
Vilgain BIO Vaníliás cukor – illatos mix brazil cukorból és bourbon vaníliából
Vilgain BIO Vaníliás cukor - édesítsd kedvenc desszertedet madagaszkári vaníliás nádcukorral
A Vilgain BIO Vaníliás cukor BIO brazíliai nádcukor és valódi, morzsolt madagaszkári Bourbon vanília illatos keveréke.
A vaníliás cukor egy hagyományos európai édesítőszer, amely a desszertek sütésének vagy a palacsinta és fánkok ízesítésének egyik alapanyagaként szolgál. Olyan forró italokat is remek, mint a tea, a forralt bor vagy a puncs, egyedi ízzel és aromával kiegészítve és egy kis karácsonyi ízélménnyel.
Nem spóroltunk a hozzáadott Bourbon vaníliával, ezáltal bőségesen megtalálható a keverékben, és a 7%-os vaníliatartalmával a cseh piacon a legmagasabb vaníliatartalmú cukrok közé tartozik. Az olcsóbb változatok legfeljebb öt százalékot tartalmaznak vagy esetleg szintetikus anyagokkal pótolják.
Vilgain BIO Vaníliás cukor pontokban:
- Brazíliából származó nádcukor
- 7% valódi madagaszkári Bourbon vanília
- a hagyományos répacukorhoz hasonló édesség
- ideális desszertek édesítésére
- alkalmas forró italok ízesítésére
- BIO minőség
Összetevők
Nádcukor* 93%, Bourbon vaníliapor* 7%.
*biológiai gazdálkodásból.
Származási ország: Brazília és Madagaszkár.
Használati utasítás
- 1 teáskanál (4 g) elegendő kisebb desszertek (fánk, palacsinta) édesítésére és a vaníliás íz eléréséhez.
- Nagyobb desszertek (kuglóf, torták) édesítéséhez és az intenzívebb íz eléréséhez 2 teáskanál (8 g) elegendő.
Figyelmeztetés
- Édesítőszer.
- Száraz, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.