3,7
31 értékelés
Méret
12 értékelés
Túl kicsi
Tökéletes
Túl nagy

Rendeltem L, egyáltalán nem illik, más termékkel az L mindig tökéletesen illik rám, ez olyan, mint a babáknak... egyébként szép anyag.

Nagyszerűen illeszkednek és szép feneket csinálnak

Formálja a testtartást, ideális a testmozgáshoz

A rövidnadrág egy kicsit szűkebb, de szerencsére nem túlságosan. Másrészt gyönyörűen formázzák. A hamu rózsaszín színe gyönyörű.

3 alkalommal mentem legday bennük, semmi nem csúszott, nem vágott, mint ahogy szokásuk az ilyen típusú kraták. A gumik a fenéken szép hatást keltenek, nem túl sok és nem túl kevés... Az anyag lehetne egy kicsit "durvább", mivel bizonyos mozdulatoknál kicsit látszik az alsónemű, de ez valószínűleg megoldható megfelelőbb alsóneművel. Én elégedett vagyok, majd meglátom meddig bírja :Ddd

A Aktin-t olyan márkának látom, amely magával ragadóan motiválja az embereket, hogy jobb, egészségesebb döntéseket hozzanak. Tehát arra számítanék, hogy a webáruházukban csak olyan ruhákat látok majd, amelyek azoknak szólnak, akik most kezdik a testmozgást, és ezért nincsenek túl jó formában. Rendeltem még ebből a rövidnadrágból a legnagyobb méretben, de L helyett inkább S-re értékelném, általában 40-42-es nadrágot hordok. Nagyon feszes anyagból készültek, és a csípő körüli pánt inkább emlékeztet egy booster gumikötélre. Kár, hogy még az egészséges testalkatúaknak is általában nem adatik meg, hogy Aktin ruhák közül választhassanak.

Szia Veronica, köszönjük a nyitottságát a ruháinkkal kapcsolatos értékelésében. Sajnálattal hallottuk, hogy a termékekkel kapcsolatos tapasztalataid nem feleltek meg, és nagyon köszönjük, hogy megosztottad velünk a véleményedet. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy bővítsük kínálatunkat és újítsuk termékeinket. Célunk, hogy a vásárló kényelmesen és magabiztosan érezze magát a ruházatában. Ezért örömmel halljuk visszajelzéseit, és reméljük, hogy választani fog a kínálatunkban szereplő élelmiszerek és táplálékkiegészítők közül, amelyek biztosan segítenek Önnek a jobb Ön felé vezető úton. További szép napot kívánunk!

Ez volt az első Aktin készletem, és egy kicsit csalódott vagyok. A rövidnadrág átlátszó, és nem számít, milyen alsóneműt viselek alatta, nem hízelgő. Egyébként a színe nagyon szép, a leggings és a melltartó pedig szépen formáz. A méretezés nagyon kicsi, ezért egy-két mérettel nagyobbat vegyen.

Szia Lucie, köszönöm a visszajelzésedet 😊. A rövidnadrágot úgy tervezték, hogy pontosan illeszkedjen az alakodhoz, ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő méretet válaszd 😊. Próbáld ki a Vilgain Workout Tanga - Off white alsóneműt is, ami kifejezetten ehhez a ruhatípushoz készült. További szép napot kívánok 🌸.

Abszolút gyönyörű rövidnadrág, amely gyönyörű feneket ad! Nagyon kellemes anyagból készültek, ami ráadásul összehúzható, így szépen fog állni rajtad. Csak ajánlani tudom!

A rövidnadrág rendkívül kicsi a derékban, nagyon vékony vagyok, mindent XS méretben kapok, ez a rövidnadrág S méretű volt, és majdnem nem vettem fel őket. Ha M-et veszek fel, akkor térdig érőre nyúlok vissza, a legkényelmetlenebb ruhák, amik valaha is voltak, nem ajánlom őket.

Szia Hani, köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalataidat. Ha a rövidnadrág nem jó rád, természetesen visszaküldheted a https://aktin.cz/reklamace-a-vraceni-zbozi címre. Más típusokat is kínálunk, például https://aktin.cz/vilgain-seamless-ribbed-shorts/m-l-sand-40233, amelyek talán jobban megfelelnek neked. További szép napot kívánok.

A méret teljesen alkalmatlan. Majdnem minden ruhám M-es. Ez az M-es rövidnadrág XS/S-es méretre való. A második viselés után, amikor még csak nem is edzettem benne, elszakadt a fenékvarrás mellett. Nem ajánlom.

Szia Nelo, ahogy a termékkel kapcsolatban is említjük, az Active termékcsalád nagymértékben tömörít. Ezért itt az az ajánlás, hogy nagyobb méretet válasszon, mint amekkorát általában visel. Küldök neked egy üzenetet az e-mailben, amelyben útmutatást adok, hogyan kell eljárni ebben a helyzetben. További szép napot kívánok!