3,3
22 értékelés
Méret
2 értékelés
Túl kicsi
Tökéletes
Túl nagy
Javasoljuk, hogy egy mérettel nagyobbat vásároljon

A Aktin-t olyan márkának látom, amely magával ragadóan motiválja az embereket, hogy jobb, egészségesebb döntéseket hozzanak. Tehát arra számítanék, hogy a webáruházukban csak olyan ruhákat látok majd, amelyek azoknak szólnak, akik most kezdik a testmozgást, és ezért nincsenek túl jó formában. Rendeltem még ebből a rövidnadrágból a legnagyobb méretben, de L helyett inkább S-re értékelném, általában 40-42-es nadrágot hordok. Nagyon feszes anyagból készültek, és a csípő körüli pánt inkább emlékeztet egy booster gumikötélre. Kár, hogy még az egészséges testalkatúaknak is általában nem adatik meg, hogy Aktin ruhák közül választhassanak.

Túl kicsi
Tökéletes
Túl nagy
Megvásárolt méret: L
Szia Veronica, köszönjük a nyitottságát a ruháinkkal kapcsolatos értékelésében. Sajnálattal hallottuk, hogy a termékekkel kapcsolatos tapasztalataid nem feleltek meg, és nagyon köszönjük, hogy megosztottad velünk a véleményedet. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy bővítsük kínálatunkat és újítsuk termékeinket. Célunk, hogy a vásárló kényelmesen és magabiztosan érezze magát a ruházatában. Ezért örömmel halljuk visszajelzéseit, és reméljük, hogy választani fog a kínálatunkban szereplő élelmiszerek és táplálékkiegészítők közül, amelyek biztosan segítenek Önnek a jobb Ön felé vezető úton. További szép napot kívánunk!

Ez volt az első Aktin készletem, és egy kicsit csalódott vagyok. A rövidnadrág átlátszó, és nem számít, milyen alsóneműt viselek alatta, nem hízelgő. Egyébként a színe nagyon szép, a leggings és a melltartó pedig szépen formáz. A méretezés nagyon kicsi, ezért egy-két mérettel nagyobbat vegyen.

Szia Lucie, köszönöm a visszajelzésedet 😊. A rövidnadrágot úgy tervezték, hogy pontosan illeszkedjen az alakodhoz, ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő méretet válaszd 😊. Próbáld ki a Vilgain Workout Tanga - Off white alsóneműt is, ami kifejezetten ehhez a ruhatípushoz készült. További szép napot kívánok 🌸.

Abszolút gyönyörű rövidnadrág, amely gyönyörű feneket ad! Nagyon kellemes anyagból készültek, ami ráadásul összehúzható, így szépen fog állni rajtad. Csak ajánlani tudom!

Túl kicsi
Tökéletes
Túl nagy
Megvásárolt méret: M

A rövidnadrág rendkívül kicsi a derékban, nagyon vékony vagyok, mindent XS méretben kapok, ez a rövidnadrág S méretű volt, és majdnem nem vettem fel őket. Ha M-et veszek fel, akkor térdig érőre nyúlok vissza, a legkényelmetlenebb ruhák, amik valaha is voltak, nem ajánlom őket.

Szia Hani, köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalataidat. Ha a rövidnadrág nem jó rád, természetesen visszaküldheted a https://aktin.cz/reklamace-a-vraceni-zbozi címre. Más típusokat is kínálunk, például https://aktin.cz/vilgain-seamless-ribbed-shorts/m-l-sand-40233, amelyek talán jobban megfelelnek neked. További szép napot kívánok.

A méret teljesen alkalmatlan. Majdnem minden ruhám M-es. Ez az M-es rövidnadrág XS/S-es méretre való. A második viselés után, amikor még csak nem is edzettem benne, elszakadt a fenékvarrás mellett. Nem ajánlom.

Szia Nelo, ahogy a termékkel kapcsolatban is említjük, az Active termékcsalád nagymértékben tömörít. Ezért itt az az ajánlás, hogy nagyobb méretet válasszon, mint amekkorát általában visel. Küldök neked egy üzenetet az e-mailben, amelyben útmutatást adok, hogyan kell eljárni ebben a helyzetben. További szép napot kívánok!

Összesen 3 rövidnadrágot vettem, ebből 2 darabot M-es méretben, a fekete tökéletesen illeszkedett a testemhez, nagyon kényelmes volt és szépen formálta a testemet, de a második viselés után edzés közben elszakadt a gumik alatt a fenéknél és a comboknál lévő varrásban, a következő M-es méretben gyöngyház színben lazább volt, mint a fekete, mind a combon, mind a derékon, nagyon átlátszó is volt, ez is elszakadt a guminál a fenéknél és a combnál aznap, amikor először felvettem. Adtam nekik még egy utolsó esélyt, amikor rájöttem, hogy valószínűleg csak egy mérettel nagyobbat kellett volna rendelnem, így megrendeltem a fekete L-t. Alig 2 percig viseltem, és a gumírozás a változatosság kedvéért teljesen elszakadt. Nagyon lazák voltak, sajnálom, hogy így "elpazaroltam" a pénzemet.

Szia Martina, sajnálattal halljuk, hogy a nagyobb Active short méret nem illett rád. Köszönjük visszajelzésedet, így tovább tudjuk fejleszteni ruháinkat. Az e-mailben találsz egy üzenetet tőlem, amelyben megoldjuk a helyzetet. További szép napot kívánok.

Top - szépen formázott fenék, méret illeszkedik, kényelmes

Nagy csalódás volt számomra. A méret passzol, a fenékrész szépen formázott, de teljesen átlátszó és az ágyékban (gyöngyház színű) borzasztóan szűk. Úgyhogy visszaviszem őket...

Szia Eszter, köszönjük értékelésedet. Ahogy a termékkel kapcsolatban is tanácsoljuk, javasoljuk, hogy egy mérettel nagyobb sortot válasszon, mint amekkorát általában szokott. A megfelelő mérettel a rövidnadrág kényelmesebb lesz és jobban fog állni neked :). Szép napot kívánok

Borzasztóan szűk, Lko szinte nem is tudta átvenni a combján. Egyáltalán nem rugalmas.

Szia Eva, sajnálattal hallottuk a tapasztalataidat. A leggings magas kompressziós. Próbálja ki ezt a modellt https://aktin.cz/vilgain-seamless-ribbed-shorts/l-xl-black-36695. Úgy gondoljuk, hogy ez jobban fog illeszkedni hozzád :). További szép napot kívánok.

Nekem a szokásos L méretem van, és szűk.