12
megválaszolt kérdés
Sziasztok, mikor lehet újra megrendelni az Animal Pakot? Köszönöm az információt.
Helló, tervezi egy újabb ("frissített") verzió értékesítését? Lásd: https://www.animalpak.com/packs/animal-pak
Hé, meg akarom kérdezni. Napi egy tasak elég ahhoz, hogy ne kelljen más hasonló kiegészítéssel foglalkoznom a nap hátralévő részében? És csak a gyümölcsöket, zöldségeket maxoljam ki? Milyen a veseterhelés ezzel a termékkel? Minden sportoló veséje megfelelő terhelést kap. Hogy viszonyul ez a bio étrendhez?
Jó haver ez eredeti?
Helló, ez a termék hatással lehet az enyhén emelkedett májtesztekre (különösen az ALT-re) napi 2-3 csomag adagolásban??
Szia, mikor lesz újra elérhető az Animal Pak?
Kérem, az idő rövidsége érdekében szeretném megkérdezni, hogy a két termék közül melyik a teljesebb. Scitec Jumbo Pak 44 tasak vagy a Universal Animal Pak 44 csomag? Ugyanaz az adagolásuk, az áruk is nagyjából ugyanaz, a kérdésem inkább arra irányul, hogy az összetevők és a feldolgozás minősége jobban kimutatható-e valamelyik termékkel, és esetleg a két termék előnyei vagy hátrányai összehasonlításban.
Sziasztok, most fogok kétfázisú edzésre járni és azt szeretném kérdezni, hogy ebben az esetben kell-e több vitamint szedni? Animal Pakhoz szerintem akár napi 2 tasakot is. És szerintetek mi a jobb, az AP vagy a multivitamin az MP Arnold sorozatból! Köszönöm nektek
Üdvözlöm, azt szeretném kérdezni, hogy javasolná-e, hogy ezzel a készítménnyel egyidejűleg BCAA-t is szedjek, vagy nem szükséges, ha ebben a készítményben benne van. Köszönöm szépen.
Mikor lesz újra elérhető?