Nutrend Creatine Monohydrate Creapure

13
megválaszolt kérdés
Szia, azt szeretném kérdezni, hogy a kreatint edzés után kell bevennem, ahogy itt az adagolásban írják, vagy 30 perccel edzés előtt, ahogy közvetlenül a kreatin adagjánál írják. Köszönöm
Helló, normális, hogy az üveg kb. félig üres volt? A Promin hasonló tégely BCAA Synergy-hez képest, amit már egy ideje használok, még mindig elég sok volt, mint a kreatin. Előre is köszönöm a választ.
Helló, Szeretném megkérdezni, hogy ha nem választok ciklikus fázist, tehát rögtön az elején 5g-ot szedek, akkor célszerűbb-e pl. 10g-ot választani egy edzésnapon? Például edzés előtt 45 perccel 5g, majd edzés után 5g? Ha valami ilyesmit választok, akkor jobb, ha kb. 4 hétig kihagyom a kreatint? Vagy csak a telítési fázisban hagyjam ki? Köszönöm
Hello,Szeretnék kérdezni az adagolásról a kiegészítésben nem vagyok jártas és úgy tűnik nekem, hogy jobb, ha megkérdezem az embereket, akik értik, kíváncsi vagyok, milyen adagokban kell használnom és milyen gyakran, hogy ne legyen semmilyen probléma, előre elnézést kérek a tudatlanságért és köszönök minden tanácsot vagy véleményt, ami segít nekem.
Szeretném megkérdezni, hogy vettem ezt a kretént és hozzá szénhidrátként szőlőcukrot, és nem tudom, hogy milyen mennyiségben kell kombinálnom a cukrot a kreatinnal, tudsz nekem tanácsot adni? Csak annyit tudok, hogy a kreatint 300 ml vízben kell elkeverni, de a szőlőcukorról nem tudok semmit.
Helló Ezt a terméket a Royal Mass (Gainer) termékkel együtt vásároltam. A kreatin részletes dokkolásával kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Először is szeretnék 7 napos telítési fázisba menni. Szeretném megkérdezni, hogy pontosan hogyan kell adagolni a kreatint, hogy étkezés után vagy étkezés előtt. Kérem a részletes bontást, hogy hogyan kell megfelelően szedni. És hogyan adagoljam edzésnapon és edzésmentes napon. Nagyon szépen köszönöm előre is :-)
Tehát nem ajánlott a MASS Gain 14 fogyasztása?
Mi lenne, ha kombinálnád egy gainerrel? A kreatin önmagában vagy valami könnyebbel együtt is szedhető? Köszönöm
Szia, csak azt szeretném kérdezni, hogy hogyan kell adagolnom az edzésnapokon, csak edzés után adagoljam, vagy reggel is, majd újra edzés után? Köszönöm.
Annak ellenére, amit fentebb ír, az igazság az, hogy ha sok szénhidráttal együtt szedsz kreatint, akkor az a gyomorsavasodás miatt lebomlik.