- Tallow (5) Reset Tallow
Bőrápolás marhafaggyúval
A Tallow kollekció részben visszatérés azokba az időkbe, amikor a faggyút szinte mindenre használták - beleértve a kozmetikumokat is. Ez a szinte elfeledett összetevő számos olyan előnnyel büszkélkedhet, amelyek segítenek a bőrápolásban, simává és hidratálttá téve azt.
A marhafaggyú kozmetikumok előnyei
A termékeket természetes eredetük jellemzi, szintetikus anyagok, adalékanyagok és illatanyagok nélkül. Ráadásul egyszerű összetételüknek köszönhetően a kozmetikumok sokoldalúan felhasználhatóak, bőr- és testápolásra egyaránt alkalmasak. Alapvető tulajdonságaik közé tartoznak:
- természetes A-, D-, E- és K‑vitamin-, valamint zsírsavtartalom,
- a faggyú bioidentikus, ami biztosítja a gyors és mély felszívódást,
- támogatja a természetes bőrgátat és védelmet nyújt a külső hatások ellen,
- nem komedogén és minden bőrtípusra alkalmas,
- hagyományos eljárással, a környezettudatos módon készül
A termék bemutatása:
Termékeinket olyan kisüzemi biofarmokról szerezzük be, ahol a teheneket kizárólag fűvel etetik, ezért az így nyert faggyú gazdag a természetben előforduló vitaminokban, zsírsavakban és ásványi anyagokban:
- Pure Tallow Balm - A 100%-ban tiszta, illatmentes, habart marhafaggyú tápláló és nyugtató balzsamként szolgál, amely minden bőrtípusra alkalmas.
- All‑in‑One Tallow Balm - egy minden igényt kielégítő krém, tele gyümölcskivonatokkal és antioxidánsokkal, amelyek védik és fiatalítják a bőrt, lágy, természetes ragyogást kölcsönözve neki.
- Nourishing Tallow Balm - A hidratáló faggyúbalzsam avokádóolajjal gazdagított a könnyebb eloszlathatóság és a bőrbe való gyorsabb felszívódás érdekében.
- Restoring Tallow Balm - A helyreállító faggyúbalzsam jojobaolajjal pozitív hatással van a bőr természetes lipidgátjára. Ezenkívül a mentának és a levendulának köszönhetően friss érzetet hagy a bőrön.
- Pure Tallow Soap - A faggyúszappan egyszerű formulájával tűnik ki, amely kímélővé teszi az arc, a kéz és a test ápolására. Kiváló tisztító és ápoló tulajdonságokkal rendelkezik.