GymBeam

Termékek: 1
Rendezés
:
Alapértelmezett

A GymBeam márkáról

A GymBeam egy szlovákiai vállalat, amely 2014‑ben lépett piacra, és jelenleg 15 országban van jelen. Kiegészítők, egészséges élelmiszerek, fitneszruházat vagy edzéshez szükséges kiegészítők gyártására specializálódott. A márkához tartozik még a BeastPink termékcsalád, amely a nők speciális igényeire összpontosít.

TOP GymBeam termékek

A GymBeam márka jellegzetes termékei a fehérjék. True Whey Protein CFM módszerrel feldolgozott tejsavófehérje, vagy a Just Whey Protein, egy több összetevőből álló, emésztőenzimekkel dúsított tejsavófehérje a könnyű felszívódás érdekében. A fehérjéken kívül kipróbálhatod a következőket is:

  • GymBeam Crea7in - kreatinkeverék az L‑citrullin aminosavval, amely támogatja az erő- és állóképességi edzést;
  • GymBeam Thor + Vitargo - egy olyan szabadalmaztatott szénhidrátformával dúsított pre‑workout, ami gondoskodik a glikogénraktárak feltöltéséről;
  • GymBeam BCAA - elágazó oldalláncú esszenciális aminosavak 4:1:1 arányban;
  • GymBeam Maca - egy népszerű szuperélelmiszer, ami pozitív hatással van az agyműködésre, a szexuális egészségre és a sportteljesítményre;
  • GymBeam Synephrine - egy népszerű zsírégető, ami közvetve növeli a hőtermelést és ezáltal a zsírraktárak felhasználását.

MoiMüv fehérje nasik és a Moxy funkcionális, azonnal fogyasztható italok szintén egyre népszerűbbek.