3,7
98 értékelés

Ez a legfelső 👍👍👍👍.

A tetején végül egy szép állagú, éppen megfelelő! Nekem a sós karamellás ízesítés van meg, és számomra valaki megúszta a sóval, hogy a... Egyébként nagyon jó lenne! Nincs vegyszerszaga, íze jó, állagában leginkább a kalóriás változathoz hasonlít.

Vigyázni kell a következetességre. Inkább pudingos állagú, amire nem számítottam, azt hittem, hogy ez egy feltét lesz. A mogyoróvaj/csokoládé ízét nem igazán szeretem, olyan intenzív íze van, hogy nem tudom mihez hasonlítani.

A mogyorónak olyan íze van, mint a túrónak 😍. Az állaga vizesebb, mint mondjuk a Bodylab szirupoké, de engem személy szerint nem zavar. Nekem a hátránya a nagy kiszerelés, megszoktam, hogy többféle ízesítésű és váltogatom őket, így nehezen tudom elfogyasztani 😁.

Számomra ez a legjobb ízű. Az állaga is megfelel nekem. Soha nem ettem még jobb low carb feltétet.

Számomra finom köret a zabkásához. Most a diétás szuper édesítőszer helyettesítő 🙏🏼 másokkal még nincs sok tapasztalatom.

Őszintén szólva, nagyon csalódtam ennek a cukormáznak a mesterséges ízében. Hozzászoktam a mesterséges édesítőszereket tartalmazó termékekhez, de ennek a terméknek az íze olyan, mint az olvasztott műanyag.

A termék konzisztenciája igazán nagyszerű - a szirup gyönyörűen sűrű, ritkán találni ilyeneket a piacon. A tojáslikőr íz azonban nem volt egészen az én ízlésemnek megfelelő. Elég mesterséges és furcsa. Ennek ellenére még mindig használom, nem dobtam ki :-)

Próbáltam rendelni, de soha többé :D Az íze f**king nem jó! Vegyszeres és nagyon rossz, ezt már nem :(

Ez sajnos nagyon rossz... és mit mondjak, mert én általában mindent megeszek :D nem tudom, hogy a terméknek ilyen ízűnek és kinézetűnek kell-e lennie, vagy elfogyott egy romlott darab... az állaga teljesen vizes, pedig a csomagoláson az áll, hogy "szuper krémes" és az íze brutálisan savanyú, amíg égeti a nyelvet... nagy csalódás, valószínűleg a kukába fog kerülni.. :(